TowerSquare

De RegisterExecuteur

Iedereen kan in een testament worden aangewezen als executeur. Wellicht is er een partner, kind of goede vriend die deze taak op zich wil nemen. Het is daarbij echter de vraag is of dit ook verstandig is. Uit een recent onderzoek is gebleken dat de meeste problemen bij de afwikkeling van een nalatenschap ontstaan wanneer een direct familielid de executeur is. Zo kunnen gebrek aan (juridische en/of fiscale) kennis of slechte communicatie al snel leiden tot wantrouwen of irritatie bij de andere erfgenamen met soms nare gevolgen.

Een RegisterExecuteur benoemen kan veel ellende voorkomen. Het is die niet emotioneel betrokken is bij een sterfgeval, maar wel het inlevingsvermogen heeft om te kunnen omgaan met het verdriet van de nabestaanden. De RegisterExecuteur heeft bovendien de financiële, fiscale en juridische kennis om een nalatenschap af te handelen conform de persoonlijke wensen. Een RegisterExecuteur is aangesloten bij de Stichting RegisterExecuteur als waarborg dat jouw nalatenschap bij hem of haar in goede handen is.

Over TowerSquare

TowerSquare bestaat sinds oktober 2020 en is daarmee een jong bedrijf, maar wel een bedrijf met een schat aan ervaring. Oprichter van TowerSquare is Meeuwis Bouw. Als registeraccountant en partner bij CROP Accountants & Adviseurs nam hij tot zijn uittreden in 2020 complexe projecten voor zijn rekening. In de decennia die hij als registeraccountant werkte, zag hij regelmatig wat de gevolgen zijn van een niet of slecht voorbereide nalatenschap. Ervaren genoeg om hier iets aan te kunnen doen en te jong om al te stoppen met werken, besloot hij de opleiding tot RegisterExecuteur te volgen. Vervolgens sloot hij zich aan bij de Stichting RegisterExecuteur, de overkoepelende organisatie van deze beroepsgroep. 

Sinds kort is TowerSquare te vinden in Barneveld. In hun nieuwe kantoor ontvangen Meeuwis Bouw en zijn medewerker Arjan Hanse zowel bestaande als nieuwe klanten en hun erfgenamen. In Barneveld en omstreken zijn zij echter ook graag bereid klanten aan huis te bezoeken.

Meeuwis Bouw
Arjan Hanse
Gerald den Hartog
De RegisterExecuteur

Veelgestelde vragen

Bekijk alles
Copyright 2024 TowerSquare RegisterExecuteur B.V. | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven