De afwikkeling

De laatste stap: de nalatenschap goed geregeld

Bij een overlijden start een periode van rouw waarin de nabestaanden ook nog eens veel te regelen en organiseren hebben. Wie vóór zijn overlijden aan de toekomst heeft gedacht, kan het zijn erfgenamen in deze verdrietige periode makkelijker maken. Als RegisterExecuteur gaan wij aan de slag om uw nalatenschap af te wikkelen zoals u dat heeft gewild.

Lees meer

Uitvaartwensen

De rouwkaarten, de locatie, de muziek, de sprekers en de genodigden. Sommige mensen weten al exact hoe hun uitvaart eruit zal zien. Anderen houden zich er liever niet mee bezig en laten het volledig aan de nabestaanden over. Maar wat uw wensen ook zijn, bij TowerSquare voeren we ze uit zoals u het heeft bedoeld.

Lees meer

Administratief

Een overlijden heeft doorgaans een flinke hoeveelheid administratieve verrichtingen tot gevolg. Dat loopt uiteen van het opzeggen van abonnementen en het informeren van instanties tot het overschrijven van een voertuig en het stopzetten van automatische incasso’s. Dit kan voor nabestaanden belastend zijn, maar kan worden voorkomen.

Lees meer

Financieel / fiscaal

De financiële en fiscale afwikkeling van een nalatenschap is iets waar mensen gelukkig niet vaak mee te maken krijgen. Het kan een ingewikkeld proces zijn; het kost vaak veel tijd en moeite om dit goed te doen. Door gebruik te maken van een RegisterExecuteur kun je erop vertrouwen dat wordt gezorgd voor een optimale financiële en fiscale afwikkeling van uw nalatenschap.

Lees meer

Testamentair / nalatenschap

Als testamentair aangewezen RegisterExecuteur zorgen wij voor een verdeling van alle eigendommen onder de erfgenamen zoals de overledene dat heeft bedoeld. Dat kan gaan om kleine bezittingen met een grote emotionele waarde, maar ook om (on)roerende goederen met een grote financiële waarde. Wij inventariseren alle bezittingen en maken op basis daarvan een overzicht van alle bezittingen en schulden van de overledene op het moment van overlijden.

Lees meer
Copyright 2024 TowerSquare RegisterExecuteur B.V. | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven