Alvast je nalatenschap regelen

De eerste stap: laat uw wensen vastleggen

Door bij leven na te denken over het moment dat we er niet meer zijn, maken we het afscheid iets eenvoudiger. Wie het einde ziet naderen is immers wellicht niet meer in staat de juiste beslissingen te nemen of besteedt de kostbare tijd die hem of haar nog gegeven is liever aan wat echt belangrijk is. Over administratieve, juridische en testamentaire ‘verplichtingen’ wil niemand zich op zo’n moment nog druk moeten maken.

Lees meer
Blijf up to date met het

TowerSquare abonnement

Wie kiest voor TowerSquare is waarschijnlijk niet van plan op korte termijn al te overlijden. Daar gaat hopelijk nog een lange tijd overheen. Maar in die tijd kan veel gebeuren. Familieomstandigheden veranderen, men start of verkoopt een bedrijf of u heeft andere ideeën gekregen over de verdeling van de nalatenschap. Daarom biedt TowerSquare de mogelijkheid om te kiezen voor een abonnement zodat we de wensen over uw nalatenschap up-to-date kunnen houden.

Lees meer

Het nalatenschapsdossier

Uw nalatenschap staat niet in steen gebeiteld. Het wordt vastgelegd in een digitaal nalatenschapsdossier dat 24/7 kan worden aangepast. In het nalatenschapsdossier slaan we alle benodigde documenten op en leggen de wensen vast die betrekking hebben op uitvaart en nalatenschap. Door middel van een eigen inlogcode heeft u doorlopend inzage in het nalatenschapsdossier.

Lees meer

De Nalatenmap

Sommige mensen hebben minder kennis van de moderne technologie of daar simpelweg geen affiniteit mee. Voor deze groep mensen kan een online nalatenschapsdossier onpraktisch zijn. Daarom bieden wij de mogelijkheid om u te voorzien van de zogeheten Nalatenmap. Dit is een fysieke, papieren versie van het online nalatenschapsdossier.

Lees meer

Digitale nalatenschap

Veel mensen delen hun leven op social media, hebben talloze onlineaccounts en slaan foto’s op in de cloud. Maar wat gebeurt hiermee als we er niet meer zijn? Bij TowerSquare hebben we hier de oplossing voor. Uw wachtwoorden slaan we op in onze beveiligde digitale kluis.

Lees meer
Copyright 2024 TowerSquare RegisterExecuteur B.V. | Privacyverklaring | Realisatie BenedenBoven